در نشست با مجمع نمایندگان عنوان شد؛
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی: همدلی نمایندگان و مدیران استانی برای توسعه قابل تقدیر است/ اولویت سرمایه گذاری پروژه های با اشتغال زایی بالا، معادن،کشاورزی و فعال سازی گمرکات باشد
![نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی: همدلی نمایندگان و مدیران استانی برای توسعه قابل تقدیر است/ اولویت سرمایه گذاری پروژه های با اشتغال زایی بالا، معادن،کشاورزی و فعال سازی گمرکات باشد](https://www.ostan-ag.gov.ir/Contents/News/56b3f87a-55a4-483a-91f9-5f67f642b003.jpg)
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی؛ حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی روز شنبه در نشست مجمع نمایندگان و مدیران استانی تصریح کرد: در طرح های سرمایه گذاری برای معرفی به صندوق های بزرگ سرمایه گذاری پیشنهاد می شود که پروژه های با اشتغال زایی بالا در اولویت باشد.
وی افزود: استان ظرفیت های معدنی ویژه ای دارد که می توان نسبت به پیشگیری از خام فروشی و استفاده بهینه برای ایجاد اشتغال استفاده کرد.
قریشی فعال سازی و ساماندهی گمرکات مرزی، رونق تولید منجر به صادرات و کشاورزی نوین را از دیگر اولویت هایی برشمرد که می توان برای دعوت از سرمایه گذاری صندوق های بزرگ پیشنهاد داد.
نماینده ولی فقیه در استان خطاب به نمایندگان و مدیران استانی خاطر نشان کرد: این وحدت و همدلی را از دست ندهید. اجازه ندهید مباحث قومی، جناحی و مذهبی این وحدت را خدشه دار کند. هر چقدر همدلی تقویت شود می توان گام های اساسی تر برای توسعه برداشت.