معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی: 80 درصد اعتبارات پروژه های عمران روستایی استان در دولت تدبیر وامید تحقق یافته است
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، آیدین رحمانی رضائیه در جلسه توجیهی شبکه نظارت بر پروژه های عمران روستایی که با حضور مدیر کل امور زیر بنایی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم، مدیران کل ستادی حوزه عمرانی، کارشناسان دفاتر فنی فرمانداریها و دهیاران منتخب استان برگزارشد، گفت: از سال 1383 درحدود 600 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مناطق روستایی و دهیاری های استان تخصیص یافته که از این میزان 500 میلیار تومان افزون بر 82 درصد آن در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه این اقدام دولت بیانگر اهتمام ویژه آن به تقویت دهیاریها و توسعه زیر ساخت ها در مناطق روستایی است، ادامه داد: در سال گذشته به رغم شرایط سخت اقتصادی برای اجرای طرح های عمرانی در مناطق روستایی استان، 64 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت که این میزان در نه ماه گذشته از سال جاری به 71 میلیارد تومان رسیده و پیش بینی می شود تا پایان سال به 100 میلیارد تومان افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارآذربایجان غربی، درباره شبکه نظارت بر پروژه های روستایی استان ها نیز افزود: کارشناسان فنی مجموعه فرمانداری ها و دهیاری ها که وظیفه نظارتی بر پروژه ها را دارند باید با هماهنگی های سایر دستگاه ها و با نظارت دقیق و اولویت بندی پروژه ها از هدر رفت منابع مالی جلوگیری کنند.
رحمانی در خصوص تجهیز دهیاریهای استان به ماشین آلات عمرانی نیز گفت: در 6 سال گذشته 318 دستگاه انواع خودرو درمیان دهیاریهای استان توزیع شده است که امیدواریم در راستای توسعه عمران و آبادانی روستاها کمک حال باشند.
وی افزود: با توسعه مناطق روستایی و مناطق محروم مانع از مهاجرت های روستایی می شویم و از ایجاد حاشیه نشینی در شهر ها و به وجود آمدن مشکلات آن جلوگیری می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه سامانه نظارت بر پروژه های عمران روستایی در آذربایجان غربی نیز راه اندازی می شود، افزود: توسعه زیر ساخت های عمرانی رابطه مستقیم با نحوه مدیریت و هزینه کرد منابع مالی دارد و نباید بگذاریم تا سوء مدیریت ها این منابع را به هدر دهد.
مدیر کل امور زیر بنایی و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز در این جلسه رصد حوزه زیر ساخت ها و عمران روستایی استانها در سراسر کشور را از اهداف راه اندازی شبکه نظارت بر پروژه های عمرانی روستایی دانست.
نخعی: افزود: پوشش خلاء ناشی از فقدان نظارت مستقیم بر پروژه های روستایی علیرغم وجود برخی از نظارت های مقطعی، ایجاد وحدت رویه در نحوه نظارت در سطوح مختلف و پرهیز از اعمال سلیقه در ارائه گزارش و توجه به مباحث فنی و اجرایی و استفاده بهینه از نیرو های فنی در دهیاری ها و بخشداری ها از مزایای راه اندازی این سامانه در استان ها است.
در پایان برخی از مسئولین و کارشناسان دستگاه های اجرایی و مسئولین فنی دهیاری ها و دهیاران منتخب استان به ارایه دیدگاه های خود پرداختند.