استاندار آذربایجان غربی:

زیرساخت های مهارت آموزی در استان باید تقویت شود / دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به نهاد آموزش و پرورش دارد / به توسعه، تجهیز و تکمیل هنرستان‌ها کمک می کنیم

زیرساخت های مهارت آموزی در استان باید تقویت شود / دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به نهاد آموزش و پرورش دارد / به توسعه، تجهیز و تکمیل هنرستان‌ها کمک می کنیم
استاندار آذربایجان غربی گفت: تقویت زیرساخت های مهارت آموزی با توجه به نیازهای بخش تولید به نیروی کار ماهر، از ضروریات و اولویت های آموزشی بوده و لازم است در این زمینه آمایش رشته های دبیرستانی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز جلسه مشترک شورای پشتیبانی سوادآموزی و شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت سوادآموزی گفت: شناسایی و جذب افراد بی سواد در مناطق شهری و روستایی جدی تر پیگری شده و در این زمینه کوتاهی صورت نگیرد و فرمانداران استان در این زمینه فعال‌تر عمل کنند.

وی با اشاره به اهمیت توسعه مدارس فنی و حرفه ای و هچنین آمایش رشته های فنی و حرفه ای در استان گفت: بخش عمده ای از بیکاری در کشور مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است در حالی که بخش صنعت استان نیازمند نیروی کار ماهر بوده و باید به موضوع مهارت آموزی و نیاز جامعه به آموزش های فنی و حرفه ای توسط آموزش و پرورش بیشتر توجه شود.

وی همچنین با تاکید بر آمایش رشته های هنرستانی، خاطرنشان کرد: ضمن توسعه، تجهیز و تکمیل هنرستانهای استان، رشته های هنرستانی مطابق با نیاز بازار و منطقه ارائه شود تا نیاز مبرم اغلب واحدهای صنعتی منطقه به نیروهای ماهر و کارآمد برطرف شده و زمینه اشتغال جوانان فراهم شود.

استاندار آذربایجان‌غربی اولویت اصلی استان در حوزه آموزش و پرورش را توسعه فضای های آموزشی عنوان کرده و گفت: متاسفانه در حال حاضر 5 هزار کلاس درس در استان کمبود وجود دارد چرا که در سال‌های گذشته توسعه متوازن و عدالت آموزشی در مناطق مختلف آذربایجان‌غربی انجام نشده است.

وی با اشاره به ریل گذاری و تدوین نقشه راه توسعه متوازن استان در دو سال گذشته، اظهار داشت: برنامه های استان در حوزه توسعه متوازن به ویژه در بخش آموزش و پرورش آسیب شناسی شده و در سال آینده برنامه های جدید اجرا خواهد شد.

معتمدیان همچنین با تاکید بر توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان در تصویب اعتبارات، اضافه کرد: افزایش اعتبارات تاثیر مستقیمی بر کیفیت آموزش داشته و نیازمند توجه جدی وزارت آموزش و پرورش به این مساله هستیم چرا که این مسئله در تربیت نیرو و کادر آموزشی موثر خواهد بود.

وی توجه دولت سیزدهم به توسعه متوازن و همچنین رفع محرومیت در حوزه آموزشی را یادآور شده و افزود: دولت توجه خاصی به نهاد آموزش و پرورش دارد و با استفاده از تمامی ظرفیت ها و جذب اعتبارات بیشتر، محرومیت تاریخی در این حوزه رفع خواهد شد.‌

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دولت سیزدهم رشد قابل توجهی در بخش اعتبارات مدرسه سازی آذربایجان غربی ثبت شده، یادآور شد: در کنار جذب اعتبارات ملی و استانی بیشتر، خیرین مدرسه ساز نیز برای حضور در مناطق کم برخوردار و محروم استان تشویق شوند.

وی در ادامه با تاکید بر نگاه ویژه دولت سیزدهم به توسعه متوازن و همچنین رشد شاخص ها از جمله ارتقای شاخص آموزشی در استان، گفت: با پیگیری های انجام شده و   استفاده از تمامی طرفیت های ملی و استان در دو سال گذشته، 800 کلاس درس در آذربایجان‌غربی به بهره برداری رسیده و 1 هزار و 800 کلاس درس دیگر در حال احداث است.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین توجه به توسعه و تجهیز مدارس شبانه روزی را در جهت جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان بسیار مهم دانسته و گفت: در سفرهای شهرستانی خلأهای آموزشی هر شهرستان شناسایی شده و امکانات لازم و در شأن دانش آموزان در شهرستان‌ها ایجاد می شود.

وی در پایان استفاده از ظرفیت آموزشی و فرهنگ سازی آموزش و پرورش را یاد آور شده و گفت: آموزش و پرورش می تواند در حوزه فرهنگ سازی برای رشد فرهنگ رانندگی جامعه و همچنین حفاظت از محیط زیست، نقش موثری ایفا کرده و فعالیت های فرهنگی در جامعه را نهادینه کند.