معاون استاندار:

روزانه ۲۴۰ تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود/۴۰ تن تولید مازاد در استان داریم

روزانه ۲۴۰ تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود/۴۰ تن تولید مازاد در استان داریم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به این‌که میزان مصرف روزانه گوشت مرغ استان ۲۰۰ تن است، گفت: روزانه بیش از ۲۴۰ تن گوشت مرغ در سطح استان تولید می‌شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، نادر صادقی صبح امروز سه‌شنبه نوزدهم اسفندماه در دیدار معاون وزیر صمت با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ارومیه با بیان این‌که در ذخیره کالاهای مورد نیاز مردم با مشکلی روبرو نیستیم، اظهار داشت: روزانه بیش از ۲۴۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

وی با اشاره به این‌که مصرف روزانه گوشت مرغ استان ۲۰۰ تن است، عنوان کرد: ۴۰ تن بیش از نیاز استان تولید می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی تولید آرد در استان را نیز مازاد بر نیاز عنوان کرد و گفت: توزیع آرد در استان بیش از ۳۱ تن برآورد شده درحالی‌که مصرف استان ۲۹ تن است.

صادقی تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های نظارتی بیش‌ازپیش بازرسی‌ها و نظارت‌ها را افزایش دهند تا مردم با سهولت بیشتری به اقلام مصرفی دسترسی داشته باشند.