معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی:

بیش از 6500 نفر برای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان انتخاب شدند

بیش از 6500 نفر برای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان انتخاب شدند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در 47 شهر و 2031 روستای استان، گفت: 262 نفر برای شوراهای شهر و 6322 نفر برای شوراهای اسلامی روستا در سطح استان منتخب شدند.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، آیدین رحمانی رضائیه ظهر امروز چهاردهم تیر ماه در جلسه بزرگداشت روز شهردار و دهیار با قدردانی از تلاش دهیاران و شهرداران استان در مدیریت مناطق روستایی و شهری در حوزه‌های مختلف به‌ویژه کنترل شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا، اقدامات دهیاران و شهرداران در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و ضدعفونی معابر و خیابان‌ها جای قدردانی دارد.

وی ضمن هشدار نسبت به جلوگیری از وقوع پیک پنجم این بیماری، خاطر نشان کرد: امیدواریم که مردم نیز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توصیه‌های بهداشتی و درمانی در جلوگیری از شیوع بیماری کرونا یاری گر مسئولان باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، با اشاره به انتخابات اخیر به ویژه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان، گفت: مردم و مسئولان همگام با یکدیگر و متحدانه با حضور در پای صندوق‌های رأی قدرت و محبوبیت نظام و انقلاب اسلامی را به جهانیان بار دیگر اثبات کردند.

رحمانی یادآور شد: این دوره از انتخابات در 47 شهر و 2 هزار و 31 روستای آذربایجان غربی برگزار شد که بر این اساس 262 نفر شامل 239 نفر آقا و 23 نفر خانم به عضویت در شوراهای اسلامی شهر انتخاب شدند. در این میان 141 نفر دارای مدرک کارشناسی، 73 نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و 1 نفر دارای مدرک دکتری هستند که 95 نفر سابقه عضویت در دوره پنجم شوراها را دارند.

وی با بیان این‌که 6 هزار و 322 نفر نیز در سطح روستاها به‌عنوان منتخب مردم در شوراهای اسلامی روستاها در استان انتخاب شدند، تأکید کرد: از این تعداد 770 نفر دارای مدرک کاردانی، 372 نفر دارای مدرک کارشناسی، 87 نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و 4 نفر دارای مدرک دکتری هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی عنوان کرد: بیش از 39 درصد منتخب شوراهای اسلامی روستا را افراد زیر 40 سال تشکیل می‌دهند که بسیار حائز اهمیت است چرا که ساختار تشکیلات به سمت جوان‌گرایی حرکت می‌کند و اعتماد مردم به قشر جوان را نشان می‌دهد.

رحمانی اظهار کرد: دهیاری‌ها به تعیین تکلیف، اموال منقول و غیرمنقول، ارائه گزارش به شوراها و استانداری، توجه به هزینه کردها و مصوبات و حسابرسی و جمع‌بندی حساب‌ها بیش از تحویل پست خود توجه ویژه‌ای داشته باشند. همچنین مجموعه شهرداری‌ها نیز از تغییر و تحول در ساختار اداری خود پرهیز کنند.

وی ضمن انتقاد از صدور غیرتخصصی پروانه‌های ساخت‌وساز در سایر نقاط استان به‌ویژه مرکز استان، ابراز داشت: متأسفانه به سبب نبود درآمد ثابت و پایدار شاهد صدور پروانه‌های ساخت‌وساز دور از انتظار هستیم که انتظار می‌رود از بروز چنین مواردی جلوگیری به عمل آید. در همین راستا دولت و مجلس به دنبال ایجاد درآمد پایدار و ثابت برای شهرداری‌ها هستند.

رحمانی با اشاره به ظرفیت‌های نهفته استان در بخش گردشگری با توجه به در اختیار داشتن بیش از 900 کیلومتر مرز مشترک با سه کشور همسایه، تأکید کرد: مدیریت شهری و سایر دستگاه‌های مربوطه می‌توانند با جذب سرمایه و سرمایه‌گذاران به مناطق تحت مدیریتی خود تحول عظیمی در بخش گردشگری و ایجاد درآمد پایدار ایجاد کنند.

وی ضمن عذرخواهی از مردم به سبب قطعی مکرر برق و کاهش فشار آب در سطح استان، تأکید کرد: مصرف میانگین استانی در مقایسه با میانگین کشوری در سطح بالاتری قرار دارد ازاین‌رو از همگان تقاضا می‌شود تا صرفه‌جویی را مدنظر قرار دهند.

معاون استاندار آذربایجان غربی جلوگیری از تفکیک اراضی در استان به‌ویژه مناطق روستایی را ضروری دانست و گفت: چنین مباحثی منجر به ساخت‌وسازهای غیرقانونی شده و در نهایت امنیت غذایی منطقه و کشورمان را تهدید می‌کند. در همین راستا تمامی دستگاه‌های مربوطه تمام توان خود را برای مبارزه با این موضوع به‌کار گرفته‌اند ازاین‌رو انتظار می‌رود دستگاه‌ها و مسئولان دولتی با مراجع قانون همکاری کنند.