بهره برداری از واحد تولید صنایع تبدیلی در ارومیه + تصاویر
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، با حضور وزیر جهاد کشاورزی و استاندار آذربایجانغربی بهره برداری از واحد تولید صنایع تبدیلی در ارومیه آغاز شد.
شرکت بارسو تولید کننده انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی به ظرفیت 9 هزار تن در سال است
شرکت بارسو تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت 5 هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت 35 هزار تن در سال ، پوره میوه به ظرفیت 3 هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت 10 هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یکهزار تن با جذب مواد خام 8 هزارتن در سال در زمینی به مساحت 10 هزار مربع و با زیر بنای 4 هزار متر مربع درروستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است.
برای راه اندازی این واحد تولیدی 8 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای 100 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.