آذربایجان‌غربی بهشت منابع است / از هیچ اقدامی برای احیای دریاچه ارومیه دریغ نخواهد شد / حفظ وحدت و همدلی، پیش‌نیاز توسعه است / عملکرد و توانمندی اولویت در انتصاب مدیران است

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه به‌دنبال اصلاح فضا برای حضور سرمایه‌گذاران در استان هستیم، گفت: آذربایجان‌غربی بهشت منابع بوده و برای پیشرفت استان بسته‌های سرمایه‌گذاری تعریف شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، رضا رحمانی امروز در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه، بر تبیین خدمات انقلاب اسلامی تاکید کرده و افزود: باید زمینه جذب سرمایه‌گذار در استان را فراهم کنیم و با هدف پیشرفت آذربایجان‌غربی، ستاد عالی توسعه استان، ستاد احیای دریاچه ارومیه و ستاد توسعه فرصت‌های اقتصادی راه‌اندازی شده است.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت احیای دریاچه ارومیه، خاطرنشان کرد: دریاچه ارومیه برای دولت چهاردهم مهم است و برای احیای آن از هیچ اقدامی دریغ نخواهد شد و به شکل علمی به دنبال احیای دریاچه هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی بر حفظ وحدت و همدلی در استان نیز تاکید کرده و افزود: در تصمیمات توسعه‌ای استان، گرایش‌های جناحی و قومیتی برای من تفاوتی ندارد و همه با هم برادر هستیم.

رحمانی همچنین با بیان اینکه برای برقراری امنیت در استان جانفشانی‌های زیادی شده که بسیار ارزشمند است، اضافه کرد: پیش‌نیاز توسعه استان، همدلی و وحدت بوده و سوگیری‌ها در این خصوص غیرقابل اغماض است.

وی در ادامه با بیان اینکه استان ظرفیت برای پیشرفت و ارتقاء در شاخص‌های توسعه را دارد، افزود: نباید اجازه داد برخی با مطرح کردن مباحث قومیتی و جناحی، فرصت جذب سرمایه‌گذار را از بین ببرند.

استاندار آذربایجان‌غربی درخصوص اراضی لشگر 64 ارومیه نیز این اراضی را فرصت خوبی برای شهر دانسته و یادآور شد: طی جلساتی با ارگان‌های ذیربط از جمله شهرداری، میراث فرهنگی و ارتش، به تفاهمی برای حل این مشکل رسیدیم و این اراضی نیاز به پشتوانه فکری برای ایجاد فضایی فرهنگی و خدماتی برای شهروندان دارد تا با جذب سرمایه‌گذار اقدامات خوبی در این اراضی انجام شود.

رحمانی همچنین با بیان اینکه بافت تاریخی شهر ارومیه نیازمند توجه جدی است، افزود: بافت‌های تاریخی یک فرصت بوده و باید این فضاها حفظ شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه استراتژی ما معرفی بیشتر استان و امیدآفرینی در جامعه است، تصریح کرد: موقعیت مرزی استان ایجاب می‌کند جزو رتبه‌های برتر در بخش خدمات باشیم اما این رتبه در حال حاضر شایسته آذربایجان‌غربی نیست.

استاندار آذربایجان‌غربی جنجال در انتصابات را نیز غیرقابل قبول دانسته و افزود: نباید به افراد تهمت و افترا زد و اولویت در انتصاب مدیران، عملکرد افراد و توانمندی آنها است.

رحمانی همچنین با تاکید بر اینکه نباید به دنبال حواشی بود، اظهار داشت: در صدد هستیم آذربایجان‌غربی را متحول کنیم و به دنبال ریل‌گذاری جدیدی در این استان هستیم و در این راستا باید از همه فرصت‌ها برای توسعه استان استفاده کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه عمده معیشت مردم استان کشاورزی بوده و نباید در حوزه احیای دریاچه ارومیه متضرر شوند، افزود: برای تغییر الگوی کشت و کشاورزی در اطراف حوضه دریاچه ارومیه، طرح‌های خوبی اجرا شده و تداوم اجرای این طرح‌ها توسط جهاد کشاورزی پیگیری می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه این استان استانی ویژه است، تاکید کرد: مرزها و منطقه آزاد ماکو فرصت کم‌نظیری بوده و باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

رحمانی همچنین با بیان اینکه یکی از مزیت‌های آذربایجان‌غربی معادن استان است، افزود: رتبه آذربایجان‌غربی از نظر ارزش‌افزوده معادن کم است که نشان می‌دهد از ظرفیت معادن استان از جمله معدن طلا استفاده نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه آذربایجان‌غربی معادن سنگ ارزشمندی دارد، گفت: حتی دورریز سنگ‌های معدنی را می‌توان به بهترین صنایع دستی و درآمد تبدیل کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه از اولویت‌های استان جمع‌آوری مدارس کانکسی و احداث نیروگاه خورشیدی است، افزود: نهضت جمع‌آوری مدارس کانکسی در استان آغاز شده است.

رحمانی در پایان با اشاره به افتتاح پروژه‌های مختلف در دهه مبارک فجر امسال گفت: 1300 پروژه عمرانی و اقتصادی با 14 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های مختلف در شهرهای استان در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد که از این تعداد  پروژه 1214 پروژه عمرانی و 86 پروژه در حوزه اقتصادی است .