آمادگی دستگاههای خدمات رسان آذربایجان غربی برای سال نو

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی برلزوم آمادگی دستگاههای خدمات رسان و اتخاذ تمهیدات لازم و جدی برای ایام تعطیلات نوروزی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات با اشاره به گزارش هواشناسی آذربایجان غربی مبنی بر کاهش دما افزود: به دنبال کاهش دما احتمال بارش در برخی مرز‌ها و شهر‌ها وجود دارد که لازم است از همین ابتدا ماشین آلات برفروبی در   شهر‌های خوی، ماکو و حتی ارومیه مستقر شود.

وی به مسئولین شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تاکید کرد که نسبت به تردد در مرز‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند و آن را خوبی مدیریت کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی به ساماندهی ورودی شهر‌ها و همچنین داخل شهر‌ها نیز اشاره کرد و افزود: شهرداران و فرمانداران در ورودی شهر‌ها رسیدگی به مکان‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها و همچنین پایانه‌ها را مورد توجه قرار دهند.

وی در ادامه بر ضرورت همکاری و تعامل فرمانداران با نیروی انتظامی در راستای کاهش تصادفات تاکید کرد.

رهبردین به موضوع افطاری ساده هم اشاره کرد و گفت: دراین خصوص از ظرفیت راهداری، شرکت‌های خصوصی، هلال احمر و همچنین دانشگاه علوم پزشکی استفاده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی ادامه داد: 13 نقطه به منظور برپایی چادر برای ایستگاه افطار ساده در نظر گرفته شده است که لازم است پیگیری‌های لازم مبنی بر دایر بودن این ایستگاه‌ها صورت گیرد.

وی گفت: همچنین 17 مکان با هدف مدیریت بحران در نظر گرفته شده است که لازم است در کنار آن از ظرفیت آموزش و پرورش و ورزش و جوانان استفاده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: برخی از ورزشگاه‌ها به عنوان معین برای موارد ضروری در نظر گرفته شود.

رهبردین درباره جایگاه‌های سوخت نیز گفت: این جایگاه‌ها نباید در ایام تعطیلات نوروزی دچار مشکل شوند و به راحتی به مسافران و همشهریان خدمات ارائه دهند.

وی به بازگشایی سد‌های شهرچایی، آغ چای و سد مهاباد نیز اشاره کرد و گفت: این سد‌ها درایام نوروز مورد بازدید مسافران و گردشگران قرار خواهند گرفت، بنابراین ضروریست در صورت بروز مشکل، هلال احمر و آتش نشانی آماده کمک رسانی باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی کشیک‌های خود را به اعضای خدمات سفر معرفی کنند تا درایام تعطیلات ارتباط لازم با آنها برقرار شود.

وی از هواشناسی استان نیز خواست بصورت روزانه گزارش بارش‌ها را به ستاد خدمات سفر اعلام کند.

رهبردین تاکید کرد: تلاش شود با اتخاذ تمهیدات لازم و جدی سفری خوب و آرام برای مسافران و گردشگران نوروزی مهیا شود.