راهکارهای توسعه فناوری های جدید در بخش کشاورزی استان بعنوان یک اولویت پژوهشی مورد مطالعه قرار گیرد

استاندار آذربایجان غربی خواستار مطالعه شیوه های توسعه فناوری های نوین و علوم جدید در بخش کشاورزی شد.

استاندار آذربایجان غربی خواستار مطالعه شیوه های توسعه فناوری های نوین و علوم جدید در بخش کشاورزی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی، محمدمهدی شهریاری در نخستین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان، بر ضرورت انجام پژوهش های کاربردی در جهت ارتقای بخش کشاورزی استان تاکید و خاطرنشان کرد: راهکارهای توسعه فناوری های جدید در بخش کشاورزی بویژه پیاده سازی شیوه های نوین آبیاری در استان لازم است بعنوان یک اولویت پژوهشی مورد مطالعه قرار گیرد.

وی افزود: با تصویب کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری چند اولویت پژوهشی برای استان انتخاب و هزینه های مطالعاتی آن ها تامین خواهد شد.

شهریاری اضافه کرد: در همین راستا دستگاه های اجرایی استان طی یک هفته، اولویت های پژوهشی که نتایج مطالعاتی آن ها می تواند در پیشرفت  و توسعه استان اثرگذار باشد را جهت بررسی و جمع بندی به دبیرخانه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری ارائه کنند.

مقام عالی استان در بخش دیگری از سخنان خود جذب بازماندگان از تحصیل در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: آموزش و پرورش استان ضرورت دارد با همکاری دیگر دستگاه های ذیربط، تمام تلاش خود را برای جذب بازماندگان از تحصیل و ریشه کنی بی سوادی در استان انجام دهد.

شهریاری، خواستار شناسایی موانع و مشکلات بازماندگان از تحصیل در استان شد و گفت: یکی از مشکلات کودکان بازمانده از تحصیل بویژه در مناطق روستایی مشکل ایاب و ذهاب است که از محل اعتبارات استانی هزینه های این بخش را تامین می کنیم.

ناصر حضرتی پر رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در این جلسه گفت: در راستای اجرای ماده ۲ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور ساماندهی امر آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استان‌ و فراهم سازی شرایط اصلاح و بهبود نظام نوآوری منطقه‌ای، کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان‌ تشکیل شده است.

وی افزود: ریاست این کارگروه بر عهده استاندار و دبیری آن با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

هماهنگی و ایجاد ارتباط بین دستگاه ها و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی با مراکز تولیدی و صنعتی و بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های تخصصی آنها برای توسعه و ارتقای کیفی تولیدات داخلی، بررسی و  ارائه راهکارهای حمایت از توسعه و ارتقای مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و شهرک های فناوری و شرکت های دانش بنیان و کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان،  تمهید راهکارهایی برای بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های تخصصی سازمان ها به ویژه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، تشکل ها و انجمن های صنفی در جهت رفع نیاز‌‌‌‌‌های پژوهشی استان، تمهید برنامه هایی برای حمایت از تولید علم و فناوری و عرضه نوآوری در استان و بررسی و ارائه راهکارهای تشویق و توسعه استفاده از فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از جمله وظایف کارگروه اموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری است.