با افتتاح واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه برای ۲۸۰ نفر اشتغال زایی می شود

استاندار آذربایجان غربی گفت: ارزش فروش محصولات سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه که با سرمایه‌گذاری ۷ میلیون دلاری اجرا شده ۴۶۵۰ میلیارد ریال است.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه با هدف تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین‌دستی با ظرفیت تولید سالانه ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم ساخته شده است.

وی خاطر نشان کرد: ارزش فروش محصولات سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه که با سرمایه‌گذاری ۷ میلیون دلاری اجرا شده ۴۶۵۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: این واحد که امروز توسط رئیس جمهور افتتاح می شود سبب اشتغال‌زایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در دوران بهره‌برداری و اشتغال‌زایی برای ۷۰ نفر در زمان پروژه شده است.