معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر لزوم اولویت بندی و تخصیص هدفمند اعتبارات پروژه ها تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی، جمشید انصاری در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به شرایط حاکم بر کشور نمی توان منابع اعتباری تمام پروژه ها را تامین کرد لذا لازم است با تزریق هدفمند اعتبارات، تکمیل پروژه های مهم و اولویت دار در دستور کار قرار گیرد.
وی در خصوص تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی نیز گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باید در این زمینه بررسی کارشناسی انجام و واحدهایی که به تسهیلات سرمایه در گردش نیاز دارند را مورد تایید قرار دهد؛ ما نیز در تهران موضوع را پیگیری می کنیم که روند ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی تسهیل شود.
جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در آذربایجان غربی افزود: اگر بانک های استان صرفا بعلت کمبود منابع اعتباری خود در پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی با مشکل مواجه هستند حتما به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اعلام کنند که موضوع را در مذاکره با مدیران بانک ها در تهران حل کنیم.
معاون رئیس جمهور همچنین در خصوص رفع مشکل تامین آب برای احداث گلخانه ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه قول پیگیری داد.
انصاری در رابطه با افزایش اعتبارات مرحله دوم طرح اشتغال پایدار روستایی نیز گفت: در تلاش هستیم چند بانک دیگر را به 4 بانک عامل تعیین شده در مرحله اول طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری اضافه کنیم که بتوانیم منابع بیشتری را در مرحله دوم به استان ها اختصاص دهیم.
وی به موضوع واگذاری پروژه های دولتی به بخش خصوصی نیز اشاره کرد و گفت: دلیل عدم موفقیت این طرح در کل کشور، مقاومت و عدم علاقه مدیران و دستگاههای دولتی به واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی است در حالیکه با اجرای این طرح هیچ مشکلی در ارائه خدمات به مردم پیش نمی آید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه گفت: اعتبار پروژه های اقتصاد مقاومتی استان 927 میلیارد تومان است که از میان این پروژه ها، 3 پروژه بعنوان پروژه بزرگ مقیاس و مهم استان انتخاب و تا پایان دولت مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
ناصر حضرتی پر از بهبود وضعیت و رشد سالانه اعتبارات مصوب استان نیز خبر داد و گفت: اعتبارات هزینه ای استان در سال 92، 174 میلیارد تومان بود که با 19.1 درصد رشد سالانه به 499 میلیارد تومان در سال 98 رسیده است.
وی ادامه داد: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان نیز از 306 میلیارد تومان در سال 92 به 1223 میلیارد تومان در سال 98 رسیده است.
در این جلسه همچنین مسائل و مشکلات چند واحد تولیدی اشتغالزای استان مطرح و مقرر شد با پیگیری های جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان، مشکلات آنان رفع شود.